Arkiv

Kategorier

Drar igång dagen med rulltårta?

Postat 2011-04-20 i min otroligt speciella familj 0 kommentarer

jag har kollat fyra avsnitt av Grey's nu och jag är superseg.. Funderar på att baka någonting, rulltårta kanske? För att få igåg energin lite och sedan sätta mig med min läxor en stund.. kuljul där Josefine..

Har inte så mycket mer att säga för tillfället. Dagen har blivit bättre och när jag gick och käkade frukost för en timme sen så var sjön HELT blank.. Det var verkligen helt vindstilla ute.. Sjukt vackert verkligen.
Min lillasyster gick ner och tog några bilder och jag ska strax kolla på dem, kanske lägger upp några ifall hon lyckades fånga de magiska. Men det tror jag verkligen hon gjorde. Hon är duktig ^^ Betydligt bättre än många av mina vänner som fotar faktiskt. Go for it sis ;)

HÄR är hennes blogg också, hon lägger inte upp jäte mycket bilder eller uppdterar så ofta men ni kan ändå kika in tycker jag ;)
Och jag ÄLSKAR hennes header. Snygging-sis!Uppdatering:

Ja okej.. Det blev ingen rulltårta. Mamma tyckte att det var olämpligt eftersom "vi" ska börja med maten strax. Och med strax menar hon om 3 timmar typ.. Så ah. Jag gick in och satte mig igen. Men jag ska inte titta på Grey's iallafall, eller film. Utan jag ska påbörja ne ny bloggdesign. Fast jag vet inte vad jag ska göra..
Jag har några ideér som jag skulle vilka ha men jag vill ha en nya header och en bakgrund. Men hur de ska se ut det vet jag inte och det är ju dem som gör hela bloggen typ.. Hmm...

Får hitta på någonting annat. Som vadå?
Annons:

Kommentarer