Arkiv

Kategorier

En lektion sen hem igen. Heelt ok !

Postat 2011-04-13 i konst och annat fint 0 kommentarerBilder från solnedgången, då jag, oscar och lillebror vart ute och gick i sommarvädret!

Jaha, då sitter jag här fortfarande och jag ska strax bege mig mot skolan. Eller strax och strax.. Om kanske 20 minuter.
Jag ska ha en lektion. Svenska. Men jag ska få reda på ifall jag fick G på ordkunskaps-provet som vi hade förra veckan. ÄR ganska spänd faktiskt. Det kändes bra då men nu är jag skiträdd.. Om inte jag har G på det provet kan jag få IG i svenska detta året. Och det ser INTE bra ut alls.. MEn jag hoppas jag har fått det. Det borde jag ha fått.. Åh vad nervös jag är.

Men nog om det. Idag ska jag kanske träffa lilla Elvira, d.v.s. om hon orkar ta sig in till stan eller inte, vore kul om hon gjorde dte iallafall (:
Annars får jag hitta på någonting annat ^^ Ligga och lappa hemma hade heller inte varit fel.. Men då blir det nog lite plugging också. Eller läsning av engelskabok rättare sagt.
Annons:

Kommentarer