Arkiv

Kategorier

Fail-dag-punkt-se

Postat 2011-04-28 i utom det vanliga 0 kommentarer

Hejsna hoppsan.
Kom precis hem till Örserum. Har spenderat dagen med John Håård och hans vänner.
Jag har mått... Så dåligt idag. Halsen är helt urdampad och jag har mått så himla illa hela dagen.. Vet inte vad det är med mig.. Stackars Joppi som har fått stå ut med mig hela dagen också...!
Och jag kunde inte åka hem heller.. Eftersom jag hade glömt nycklarna hemma i Örserum så kunde jag inte komma in i lägenheten. Pappa var i Göteborg så han kunde inte komma och öppna heller...
Det finns dock ett plus och det är att en kompis till pappa som bor i samma hus som oss har en extranyckel och skulle komma och låsa upp. Men pappa messade och sa att han inte fick tag i henne så jag antog att det var låst.. Eftersom min mobil dog efter att pappa skickat det sms:et så kunde jag inte få några mer besked om det så jag trodde det var kört.. Och mamma, janne och lillebror var på Bäckadahlsgymnasiet för att kolla in Öppet hus.
Jag gick och ringde på hos pappas kompis och med men hon var inte hemma. Känner mig lite som en stalker.. Men jag mådde verkligen skitdåligt..
Och sen nu när jag kom hem och laddade mobilen såg jag ett sms av pappa där han sa att hon skulle låsa upp om 10 min. Så det var öppet hela tiden.. ÅÅÅH. Så det var ju ett ganska stort fail... Menmen.. Tack far för hjälpen iallafall <3

Imorgon får jag se vad planerna blir.. Kanske träffar Joppi då med ;)

Men nog med text. Jag mår bajs. Men hoppas på att de går över snart. För det är valborg-helg!
Annons:

Kommentarer