Arkiv

Kategorier

Fjädrarna har kommit!

Postat 2011-04-10 i kläder och tillbehör 0 kommentarer

Fjädrarna kom idag, eller kanske igår för jag har för mig att man inte får post på Söndagar.. Höhö.
Men jag satt och pillade lite och gjorde några nybörjar-örhängen. Och dett blev resultatet. Har även gjort det stora korset till ett örhänge men glömde ta bild på de så jag lägger upp de sen..

Men här har ni 4 örhängen. De två i mitten hör ihop men går även att köpas en i taget, och om det önskas så kan jag göra fler utan de andra två. Jag har även gröna fjädrar som jag ska pilla ihop någonting med. Men de är VÄLDIGT gröna så vi får se vad jag ska göra..
Men jag ska även besälla hem mer saker. Så de ska bli spännande att se vad jag hittar på för skojigt!

Någon som är intresserad utav dessa ?
Annons:

Kommentarer