Arkiv

Kategorier

Grey's Anatomy och Tussilagos

Postat 2011-04-19 i Foto - Närbild 0 kommentarer

en dålig bloggdag var inte bestämd med det blev så ändå..
Har haft lite allt möjligt för mig idag, från konsthistoria till matte som gick skit, till kolla på grey's till att duscha. Okej jag kanske inte har haft världens mest upptagna dag men jag har inte haft så mycket att skriva om heller.. Så det blev som det blev.

Just nu är klockan halv 12 och jag överväger att kolla ett sista avsnitt och sedan vänta in sömnen..
Ellen gick precis och la sig men Christoffer sitter fortfarande uppe och spelar. Så jag kollar nog ett avsnitt till.. Eller åtmistone så långt jag hinner.

Hoppas alla har haft en fin tisdag. Imorgon är det Grey's. Ska in till stan på kvällen för att se det med pappa. Det har blivit som en liten tradition nästan. Jättemysigt faktiskt!

Godnatt ^^

Måste ju finnas en eller flera bilder också.. Kan ju inte bara vara text. Det måste ju finnas någontgin i detta inlägg för de som inte läser! Eller hur..? ;) Så här får ni tre stycken tussilago-bilder

Måste hitta någonting som är "min grej" inom fotografin också.. Alla mina bilder är helt olika.. Har inget som visar att det är MINA bilder liksom.. Vill ha en sån kommentar "åh, de ser ut som en bild som Josefine Svärd skulle ha tagit!" Ligger nog mycket i redigeringen.. Hmmm...

Jag vill ha något som speglar min perosnlighet. Hmmm.. Får fundera på det. Men under tiden, vad tycker ni?
Annons:

Kommentarer