Arkiv

Kategorier

Snart är det äntligen slut!

Postat 2011-04-27 i konst och annat fint 0 kommentarer


Då var svenskan slut och nu väntar vi på att klassrådet ska ta slut också, sen är det fritt fram att åka hem.
Jag ska möta upp M:et lite snabbt för att ge henne sin laddare som hon glömde hos mig. Om hon inte glömt det!

Och sen ska jag hem och städa iordning-packa för att spendera några dagar i Örserum.
Valborg och allt i helgen nu ju! Antingen ska jag till Ingesson's eller gilla med bror-Oscar och hans vänner ngonstans. Vi får se när dagen närmar sig ^^ Ska höra lite med Hanna med om vad hon har planerat...

Bilderna är ifrån systers födelsedag. Eftersom hon bara tog bilder på mig så var jag bara tvungen att ta kameran och ta en bild på den otroligt fina solnedgngen också.. Kan ju inte missa att få de på bild!
Knasigt egentligen.. Att man kan vara så galen i något. Fotografi. Knasig grej det där...
Annons:

Kommentarer