Arkiv

Kategorier

Gissa vart vi har varit..?

Postat 2011-05-21 i Foto - Stad 0 kommentarerJo, som ni ser på första bilden så har vi varit på Hard Rock Café! Jag och lillsis fick inte våran kinamat.. Men vi överlevde ganska bra ändå ;) Jag beställde någran grillad kyckling med citronsås med pasta och ratatouille. Super duper skitgott verkligen!! Åh vad mätt jag var efter det.. Plus att jag fick pommes bredvid också.. Herregud jag har nog aldrig varit så mätt...

Efter det drog vi ut på stan och kollade in alla danskar! Vi hämtade Jannes nummerlapp och startgrejer till loppet imorgon och vi såg en kille som jobbade på ett café bli ikastad i en fontän. Vi drack dyrt kaffe, åkte buss, åt glass, gick, gick och gick lite till.. Enligt mammas stegräknare har vi gått runt 11000 steg idag. Och det är ganska mycket för att vara Josefine Svärd!
Tänker inte lämna er bildlösa heller, utan här kommer lite stadsbilder från den stegfulla promenaden idag ^^

Nu ska vi bara slappa på hotellet. Jag och syster har bytt om till mjukisbyxor och sitter och kollar på någon animerad film om råttor som är dubbad över till Danska så vi fattar knappt någonting alls.. Tror den heter "flushed away" eller något liknande..
Annons:

Kommentarer