Arkiv

Kategorier

Här händer det absolut ingenting.

Postat 2011-05-29 i awesome musik 0 kommentarer


Oj vad jag ligger efter.. Och Photoshop vill inte fungera längre. Ååååh.. Så jag kan inte börja på DVD-omslaget. Får plugga om Shakespeare istället. Men vet inte vad jag ska skriva om mer.... Åh vad detta är jobbigt.

Alla ligger och sover här hemma typ. Fräsen har inte flyttat på sig hela dagen och det har knappt vi andra heller. Eller Mamma och Janne är ju igång och är ute och går, plockar i trädgården och ute och springer och är hälsosamma..
Jag åker in till skolan imorgon direkt. Eller om jag ska be mamma och Janne skjutsa mig till bussen efter att de kommit in från promenaden. Hmm.. Så får det nog bli så får jag sovmorgon imorgon! Woho!

Här är en sjukt bra låt. LYSSNA.

never ask me how I feeling cause
you should already know
never tell me you love me cause
baby it should show
-♥-
Annons:

Kommentarer