Arkiv

Kategorier

Hemma i skogen igen!

Postat 2011-05-28 i awesome musik 0 kommentarer

Hej på er och förlåt för den extremt dåliga uppdateringen som varit nu..
Jag är i Örserum för tillfället! Och har precis kommit från en fin middag med släkten hemma hos mormor och morfar. Potatisgratäng och köttgryta, sallad och rödvinbärsgele... Åh va gott det var..
Jag och lillebror stack efter middagen och struntade i efterätten och kaffet. Men jag ska strax upp dit igen för att ta bilder på mina fina söta små kusiner Stella och Linnéa! Superhärliga och sjukt söta båda två..

Igår hade jag skitkul! Träffade massor av folk och på kvällen var det superhärligt också ^^
Kan berätta mer senare, tänker sno lite bilder från Thess blogg också ;D Haha..

Träffde massa folk från igår på bussen också! Blev superglad! Lukas och Sippan skulle hem till Lukas för att vara hundvakt och Bungum och Kimo kanske skulle dit ikväll för att lana. Sippan ville ha dit mig så jag kanske drar dit ikväll ^^ Får se lite, har så himla mycket plugg nu de sista...

Btw, här är en superbt bra låt.
Annons:

Kommentarer