Arkiv

Kategorier

I always come undone

Postat 2011-05-25 i Foto - Stad 0 kommentarer

H3j på er.
Jag ska diska nu. Det är vad jag ska göra iallafall.. Vad ni ska göra det vet jag inte.
Jag gick upp kl 7:20 idag. Eftersom jag skulle vara i Brahesalen klockan 8 idag för att göra ett nationellt prov som jag missade förra veckan. Det gick ganska bra! Faktiskt (: Hyffsat nöjd ^^
Efter det har jag i princip koncentrerat mig på att vakna och medan jag gjort det har jag legat i soffan. Förutom senaste timmen då jag faktiskt har röjt lite hemma och sånt. Och nu ska jag diska. För det behövs..
Ja, bilderna blri extremt brusiga nuförtiden.. Vet inte vad det är. Har testat alla inställningar på kameran men inget fungerar.. Kanske inte har hittat rätt än eller så är det dödsrycken som avtar nu. Den har inte så lång tid kvar min älskling..

Igår fick jag panik, jag bara låg hemma som jag alltid gör och jag fick panik. För att jag inte gjorde någoting på hela dagen och några minnen revs upp, typ.. Så jag kontaktade älsklings Qhristina så fick hon gå en nödsituationspromenad med mig. Vi gick skitlångt! Runt Munksjön och ännu mer! Pratade om allt ♥
Bildern är från promenaden igår (:
Annons:

Kommentarer