Arkiv

Kategorier

kära lilla liljeholmen

Postat 2011-05-19 i skola och inlärning 0 kommentarer

Hej på er ^^
Jag är hemma nu, efter en väldigt lång, och hård arbetsdag i skolan denna torsdag! (egentligen inte..) Hade bild där vi satt och exprementerade med akvarell och sedan syslöjd där jag började på en väldigt fin randig påse/väska :D YEY! Ne men jag tror nog att den kommer bli ganska fin faktiskt ^^
Jag och Thess ska ju starta vårat eget klädföretag sen när vi är gamla och rika så det kanske är bäst att vara förberedd ;) Så nu syr jag en påse. Det mest avancerade som finns...

Jag har massor att göra här hemma innan klockan blir tre. Diska, städa främst. Det går ju ganska snabbt ändå! Förhoppningsvis ;) Men vi får inte glömma att det är ju som sagt jag som ska utföra dessa sysslor med.. Så ah..

2 bilder på mig idag (:
Ni ser den första bilden här? Den är nu min nya profilbild på bloggen och även på facebook. Fast vet dock inte om jag kommer behålla den på facebook.. Men kanske ;)
Annons:

Kommentarer