Arkiv

Kategorier

Kvällsförberedelser och filmtips!

Postat 2011-05-25 i filmgalen 0 kommentarer

Hej på er!
Jag har kollat en massa bra filmer idag. Och när pappa kom hem blev det rusningsstädning! Men det var inte så mycket att göra (:
Jag skivade nyss upp 3 enorma morötter som jag och far ska käka med dipp till Grey's sen. Kommer bli sjukt nice! Jag har ju blivit nyttig nu ni vet.. Haha.. Men det fungerar faktiskt hyffsat bra hitills! Måste bara komma igång med motionen.. Men de kommer nog också! Innan skolan har slutat så ska jag ha fått i mig en rutin. Hoppas jag på iallafall.. Igår gick jag en helsikes runda iallafall! Så det är alltid något ^^

Här är ett filmtips till. Kollar på den nu och den är verkligen sjukt häftig! Drama/action film om pengar, droger och makt. Filmen heter Limitless och jag tycker verkligen att niborde se den!!
Annons:

Kommentarer