Arkiv

Kategorier

planering för idag/imorgon

Postat 2011-05-19 i josefine tänker till 0 kommentarer

Hej och hå.. Och tack för kommentarerna Thess och Qhristina! :D
Jag är superseg. Dagen blev inte skitkass, men den var inte bra heller. Jag har avrit hemma hela dagen. Trodde att jag skulle gå ut vid 3 men det blev inte så. Fick ett litet sms istället ^^ Respons ;)

Jag har diskat och städat lite men det är inte helt clean härinne än.. Men det är gästvänligt iallafall. Så om nu pappa kommer hem ikväll så kan han nog klara sig tror jag!
Jag har inte käkat någon mat idag.. Men kl är 6 så jag känner att det inte riktigt är värt att ställa sig och laga någonting just nu.. Tar fram kvällsmat om en timme istället. Bra idé Josefine ;D

Har gått igenom lite bilder med, som jag har på min gamla h-disk. Maaaaaassa bilder verkligen.. Och jag kanske lägger upp några för att fräscha upp erat minne sen ;D Möjligt - inte säkert.


Ni fick visst 2 bilder till på eran kära Josefine idag. I bara mascara! :D

Nu ska jag kolla en film som heter "Whale Rider" (någon som sett?) och avgöra ifall den är bra.
Sen ska jag städa det sista och sedan gå och lägga mig kanske. Eller nej, jag ska packa först. Så va det. För imorgon åker vi till Skåne, och lördag blir det Danmark.. Kommer blogga imorgonkväll förhoppningsvis men inte lördag-söndag tror jag.. Tyvärr kära vänner!
Annons:

Kommentarer