Arkiv

Kategorier

Sitter i skolan och är förvirrad..

Postat 2011-05-30 i skola och inlärning 0 kommentarer

Godmorgon mina vänner.
Jag sitter i skolan på svenskalektion och lyssnar på redovisningar. Gansk aintressant faktiskt (:
Efter denna lektionen har vi käk och jag är så hungrig.... Så de ska bli härligt att få lite mat i magen! ;D Qhristina står fast vid sitt löfte att hjälpa mig med historian så jag hoppas att jag blir klar med den idag!
Och jag kom på en grej till som jag är tvungen att göra, min redovisning. Har jag glömt. Nej det har jag faktiskt inte! Men jag antar att ni inte skulle bli förvånade ifall jag hade det. Men det har jag inte. Jag har faktiskt gjort hälften!
Och jag ska rdovisa om Marwencol hade jag tänkt. Det är väl ganska intressant..? Eller kanske doktorerna under pesten..? Hjälp...
Annons:

Kommentarer