Arkiv

Kategorier

Till Christoffers ära..

Postat 2011-05-31 i min otroligt speciella familj 0 kommentarer

Hej på er, tänkte bara skriva en uppdatering om att jag är hemma i Örserum just nu och har lagat pastasallad och till efterätt har vi haft marrängswiss.. Mmmm gu va gott! Eller hur ser detta ut? ;D JULIA!?


Och efterätten... ;)

Ni kanske förstår varför jag är så otroligt megamätt just nu.. Situps ikväll alltså!!! XD Hahahha...

Anledningen till att vi åt såhär gott idag var för att jag och resten av familjet trodde att det var helt klart att min lillebror skulle få IG i svenska iår. MEN han ringde ett gulligt samtal till min mor idag och berättade att Ann har gett honom ett G! WOHO! Och även Jonatan har fått G! Grabbarna fixar grejen ;D Ett stort GRATTIS till pojkarna!
Annons:

Kommentarer