Arkiv

Kategorier

Tillbaka efter en spontanbio

Postat 2011-05-28 i filmgalen 0 kommentarer

Vi åkte på bio. Jag och Stoffe såg den nya pirates filmen och resten såg någon annan.
Filmen var bättre än förväntat! Alla har sagt att den är så dålig och sämre än de andra men jag och Stoffe enades om att det var den bästa av allihopa. Så här har ni någon som rekomenderar filmen!

Men som sagt, nu är jag här hemma igen.. Alla är skitsura och jag kan inte se Håkan konserten eftersom jag tydligen har förstört boxen. Så smidigt. Och jag kommer inte iväg till Lukas och Sippan heller för att jag kommer inte ifrån Örserum.. Det går inga bussar för att det är lördag och det finns ingen som kan skjutsa. Så smidigt.
Imorgon ska jag hem iallafall. Få skäll av pappa för att jag inte städade innan jag åkte. Slarvigt... Åker nog tidigt så att jag kan få lite plugg gjort också. (: Hörs imorgon!

Annons:

Kommentarer