Arkiv

Kategorier

Vitamin Well och Spotify Premium

Postat 2011-05-31 i skola och inlärning 0 kommentarer

Godmorgon folk och fö.
Jag sitter i skolan redan. Trots att min lektion inte börjar förän om en timme minst.. Men jag har min vitamin well och min spotify premium så jag klarar mig nog allt! Bredvid mig ligger en knöcklig drake också.. Får se om den håller sig genom dagen.. (Troligtvis får jag lägga den i skåpet sen annars lär den gå sönder...)
Men det fixar sig!

Idag ska Q äntligen hjälpa mig att plugga historia. Och sen ska jag göra klart svenskan också.. Det har jag inte gjort än heller...
Och jag snackade med min engelskalärare igår och hon sa att om jag gör 3 grejer (vad orkar jag inte berätta om, ngt muntligt, en sammanfattning av en artikel och ngt mer..) så kommer jag få VG. VG!!! FATTA!! :D Men jag får se om ja hinner.. Jag hoppas det. Hon kommer iallafall sätta ett VG på mig så fort jag lämnar in de uppgifterna. Jag kan lämna in dem iår, eller till och med nästa år. För så fort hon får in dem så ändrar hon till VG. Så himla gottttt....

Min favorit dryck.. Har minst 5 flaskor hemma som är tomma.. Och en här bredvid mig och är halfull. Mmmm ♥

Bild från några dagar tidigare
Annons:

Kommentarer