Arkiv

Kategorier

a little bit of different

Postat 2011-06-17 i Foto - Närbild 0 kommentarer

Go'kväll folk och fä. Jag ligger framför TV:n och kollar på samma tvprogram som jag gjort typ.. Hela dagen.. HAr knappt gjort någonting och det märker man på min blogg. Jag måste verkligen hitta på någonting. Såhär kan jag inte ha det. Verkligen inte.. Så Imorgon! Då ska jag allt hitta på någonting! :D

Och jag testade en grej.. Efterosm jag följer över typ 200 bloggar via bloglovin så tänkte jag att "Hmm.. Eftersom jag aldrig får ågra kommentarer så kanske jag ska testa det där knepet att kommentera andras bloggar så att de svarar på min blogg". Och det gjorde jag. Och ni ser ju! Innan stod varenda kommentarsräknare på NOLL och nu känns det som att det bara rusar iväg! Haha ^^ Tack till alla ni fina själar som lämnat en kommetar!

Vad tycker ni om dessa bilder...? Lite annorlunda.

Annons:

Kommentarer