Arkiv

Kategorier

Day with the one and only Thess

Postat 2011-06-27 i älskade vänner 0 kommentarer

Hej på er. Har haft en underbar dag med min favorit bloggerska Thess och min egen långa bror Stoffe.
Jag och stoffe åkte och tränade sen tog ett mellanmål och sedan åkte han och träffade herr tandläkaren och kom hem och hade sjuukt ont i munnen.. Stackarn.. Mamma var här en sväng med, pratade mest i telefon men pratade även med oss lite också ^^ "Ah, jag känner min mamma.. Uuunderbar människa!"

Sen åkte jag och mötte Thess på stan och vi gick och handlade lite godsaker till en fin picnik och satte oss i parken som vi brukar <3
Efter ett tag kom lillebror också och vi satt och snackade och njöt av det fina vädret!

Innan hon åkte till pojkvännen sin så gick vi bort till vätterstranden en stund för att kolla solnedgången och den var fantastisk... Har massa bilder, de ligger redan ute på facebook. De kommer i nästa inlägg ^^ Fast i svartvitt ;)
Annons:

Kommentarer