Arkiv

Kategorier

En uppdatering sådär.

Postat 2011-06-16 i Foto - Närbild 0 kommentarer

Hej. VI ÄR KLARA! Alla kontroller är klara nu! 500:- i kassan sådär ;D Haha känns bra ^^
Dh börjar ju på Lördag.. Och jag ska gå men jag vet inte om jag vill ha ett eventpass eller om jag bara ska sikta på ett dagspass detta året faktiskt.. Jag vet inte... Vad tycker ni? (inte för att någon kommer svara ändå men ah, ställer frågan i vilket fall!) Jag velar fram och tillbaka...

Har inte så mycket mer att uppdatera er om..
När vi åkte bussen till Gränna idag hoppade det på en hel klass med småungar.. Det var en tjej som satt och tittade på mig hela tiden. Knasboll.. Lite läskigt faktiskt.. Och dom var högljudda...!! Och där satt jag och lillebror mitt bland dem och hade precis vaknat. Klockan var u bara 9:30!!! De klev på i Huskvarna och steg av på torget i Gränna. Inte en tyst stund under hela den resan.. Desstom blev jag extremt åksjuk.. Blä.

Bild från vintras
Annons:

Kommentarer