Arkiv

Kategorier

Godmorgon läsglada

Postat 2011-06-27 i Foto - Närbild 0 kommentarer

Godmorgon alla fina människor! Jag har ramlat av Topp-Tio-Listan på Favs.se's framsida "/ Men jag är glad ändå ^^ Första dagarna som jag började blogga här så hade jag över 100 unika läsare varje dag och jag är ändå inte jätte långt ifrån men det fortsätter sjunka hela tiden. Antar att det är för att Thess har börjat blogga igen haha ;D Ska träffa henne idag btw! :D

Jag och Stoffe kom precis in till stan. Vi har varit och handlat med mamma och om nån timme så ska vi upp till Concept och träna en stund. Sen ska Stoffe till tandläkaren och jag ska träffa min extremt saknade vän.  <3

Mådde så otroligt dåligt igår.. Huvudvärken bara dunkade i huvudet hela dagen så jag beslagtog bäddsoffan inklusive alla kuddar och låg och degade framför Gossip Girl som Ellen har fått mig och Stoffe att börja titta på.. Vet inte om jag ska skratta eller gråta? Inte riktigt min sorts program men haha visst.. ^^

Pappa ska ju bo i Stockholm nu i några månader, så jag och lillebror ska bo själva i lägenheten i stan. Vi måste ju ut ur stugan eftersom den redan är såld. Mamma och resten ska bo hos mormor. Det kommer bli sjukt nice att bo här med Stoffe!
Mamma, Janne och Ellen flyttar ju in den 1 December till stan. Samma gata som vi bor på också. Haha.. Aja mer om det en annan dag! Godmorgon! :D

Här är några "Från-Arkivet" bilder

Annons:

Kommentarer