Arkiv

Kategorier

Kommit in från den stekande solen

Postat 2011-06-03 i älskade vänner 0 kommentarer

Hej på er.
Nu har jag kommit in från solen. Vi har legat och stekt hela dagen! Så himla härligt.

Min dag (so far) i en lista:
1. Hanna kom hit
2. Vi käkade frukost
3. Jag ställde mig vid diskbänken och tog hand om berget som stod däri.
4. Vi tog hand om tvätten. Eller Hanna stod och gav mig moraliskt stöd medan jag sorterade och hävde in i maskinerna.
5. Vi gick in och satte oss och glodde på folk i facebook och allmänt lamade oss
6. Gick ner till tvätten igen och fixade
7. Satte på kaffekokaren och fixade ihop lite saker som vi skulle ha med oss ut
8. Gick och köpte vindruvor och kex
9. Hämtade kaffet och filten och allt och sedan gick ner till parken och la oss och dog i några timmar..

Så otroligt härlig dag. Hanna är bäst och även lilla Matilda Rolfsson kom och hälsade på oss i parken i någon timme. Gu va jag tyckte synd om den fickan.. Hon hade långjeans och kofta på sig. Plus gick och bar på en tung väska. Hon ligger troligtvis i något vägdike någonstans död av värmeslag. Eller så sitter hon på ett café med en stor iskaffe i handen.. Hmmm...Och imorgon bär det av tidigt mot Tranås för en helg vid en sjö. Tält, grillning, härliga kväll ja name it. Så härligt ska det bli.. Matilda, Jag, Hanna och Tommie. Vi hr en plats kvar för den som är sugen ;)
Annons:

Kommentarer