Arkiv

Kategorier

Natti Natti folket.

Postat 2011-06-24 i Foto - Närbild 0 kommentarer

Hej på er.
Klockan är mycket och jag ska strax dra mig mot sängen tror jag.. Så jag är utvilad och pigg till imorgon! För då är det Midsommarafton och den ska spenderas precis samma sätt som varje år ^^ Det ska bli kul. Massa god mat, massa dåligt väder och massa goa personer! OCh eftersom min kassa kamera är hemma i stan så har jag lånat min lillasysters kamera! Den är typ bätre så jag klagar inte!

lillsis med min lånekamera!

Så jag klarar mig nog kameramässigt imorgon..

Menmen, vill säga godnatt iallafall. Så Sov gott folket så hörs vi imorgon! Nu ska jag sova i nåra timmar och sen väntar midsommarafton! Ska bli superkul! :D Hörs imorgon folk och fä!

Och tack till er som tittat in idag! Totalt 174 unika sidvisningar och 416 totala sidvisningar.. Helt otroligt..
Annons:

Kommentarer