Arkiv

Kategorier

Nytt i bloggen!

Postat 2011-06-11 i Foto - Instagram 0 kommentarer

Idag hittade jag en app som heter "instagram" och som jag sett flera andra vänner och bloggare använda. Blev såklart totalt ap-förälskad i denna lilla finurliga sak så.. Ah, här har ni två stycken ihopsättningar från idag. Funderar på att ha en "dagens instagram" grej varje dag.. Vore det något?? Har iallafall gjort en ny kategori! "Foto - Instagram" som finns i menyn nu! :D


Vilken av dem gillar ni mest?

Vad jag ska göra nu är att ta hand om disken. Som ni ser i en av bilderna i längst upp så har jag städat rummet! Det tog några timmar.. Men nu är jag klar! Och det blev faktiskt ganska bra om jag får säga det själv.  Har fått upp lite grejer och packat ner lite grejer. Inga kläder eller damm på golvet nu iallafall! :D
Annons:

Kommentarer