Arkiv

Kategorier

Sagan om igår

Postat 2011-06-25 i utom det vanliga 0 kommentarer

Jag lämnade ju er med vetskapen om att jag skulle in och grilla hos Skrea igår. Så jag tog första bästa buss från Gränna och åkte mot stan.
När jag kommer in till stan och på vägen så messar Skrea och säger att många av dom som skulle komma kommer inte nu helt plötsigt. Men jag backar inte ut iallafall. Dock när han skriver att de ska till en fest istället så missuppfattar jag allting och förstår det som att han inte ska ha grillfest utan ska på en annan fest som jag inte är bjuden på. Känner ju inte han som ska ha festen och sånt ni vet.. Så jag sätter mig och väntar på nästa 101:a hem igen. Väntar i 20 min och sen kommer den.
När jag är i Skärstad så förklarar jag att jag åkt hem för skrea för han undrar var jag är och han blir förvånad och säger "Men du är ju välkommen här!!" så jag hade gärna fått gå på den festen men istället så spenderade jag 2 timmar på bussen. Kuul..

Jag såg ut såhär på busshållplatsen i Jönköping när jag satt och precis insett att jag skulle få åka tillbaka igen.

Annons:

Kommentarer