Arkiv

Kategorier

Säger godnatt med en ny design

Postat 2011-06-12 i Foto - Instagram 0 kommentarer

Hej på er, ny design igen typ. Hoppas ni tycker om den! Har som sagt en liten period just nu och kan inte nöja mig med någonting verkligen. Men fick en behövd käftsmäll från min älskade vän Chris W (som han kallar sig här på bloggen) i en kommentar.

Och den tackar jag verkligen för.. Behövde det! Så tack ^^ Tog åt mig mycket. Tack igen ♥

Menmen, nu är klocka mycket och det är nog dags att kila iväg till sängs tror jag.
Hela dagen har verlkigen bara flugit iväg och jag har inte gjort ett skit verkligen.. Eller jo, jag har städat rummet, diskat och dammsugit. Men inte något som gör dagen värd om ni förstår? Fy på dig Josefine.. Men imorgon kommer en ny dag och då ska jag göra något kul! Vad vet jag inte än.. Men jag hittar nog på något!

Thess och jag stod och pratade igår om ifall hon ska byta namn till Thess, hon heter ju Therése (stavning..?) egentligen. Och då sa jag att jag kanske också vill byta mitt namn. Till Josefine med "ph" istället för "f". Så det blir Josephine. Det tycker jag är så mycket finare.. Men vet inte riktigt än. Thess tycker det, det skulle bli en kul grej att göra ihop i såna fall (: Vad tycker ni om det??

Blivit en liten bombning av dom här idag.. Men äsch! Godnatt på er.
Annons:

Kommentarer