Arkiv

Kategorier

Sista för idag - Godnatt folket!

Postat 2011-06-28 i älskade vänner 0 kommentarer

Så, då har jag megabloggat nu ikväll. 3 inlägg på mindre än en halvtimme men nu har ni allt en anledning att titta in iallafall ;)

Jag och lillebror ska kolla ett avsnitt av vårat nya favorit program Gossip Girl och sen dra och invadera pappas sänge för den är sååå mycket skönare än min.. Underbar plats alltså...
Och imorgon ska vi upp och städa och sen dra till Concept för ännu ett träningspass. Lillebror vill ha två träningspass imorgon och jag tackar inte nej, kan behöva komma i form ifall jag ska hitta en duglig pojkvän innan jag dör! Haha.. Men konstigt nog så är det ganska roligt ändå ^^ Speciellt när man har sällskap! Idag när vi var där så var det några HV-människor där med, inte min typ av folk som ni vet ;) Men tänkte ändå ni kanske ville veta!

Vi hörs imorgon gott folk, jag ska kolla klart och sen lägga mig och börja läsa min engelskabok. Sov gott folk ^^

Jag vet någon som jag saknar...

Annons:

Kommentarer