Arkiv

Kategorier

Skrillex

Postat 2011-06-29 i awesome musik 4 kommentarer

Fullkomligt älskar denna låten.. Och en massa andra låtar som är i det albumet.. Helt sjuukt bra.
Annons:

Kommentarer

 • thesswester - inte som alla andra skrev

  sv: vafan jag trodde du jobbade? :O
  är de lugnt om jag kommer hem till dig då? :o<3
 • joanna-att leva med aspergers syndrom! skrev

  Tänkte bara tipsa om att just nu pågår en dagens blogg tävling på min blogg där du har chansen att bli länkad inför mina 200-600 unika läsare dagen, det finns även andra tävlingar så passa på att gå in och anmäla dig (kolla på vänster sida av bloggen) Annars kanske du vill göra ett bloglovinbyte?:)
 • Milia Flood skrev

  Jag håller verkligen med, låten är så sjuukt bra!
 • Milia Flood skrev

  Jag håller verkligen med, låten är sjuukt bra!