Arkiv

Kategorier

Bilen påväg mot Norge

Postat 2011-07-28 i Fara och flyga 2 kommentarer

Hej på er! Jag hade kul igår, faktiskt! Haha även att jag var ganska off så hade jag kul. Dock tog natten slut snabbt när inte ögonlocken hängde med riktigt.. Så det var tid för sömn. Och sen hem tidigt för att packa det sista och åka iväg. Precis innan vi skulle sätta oss i bilen så kommer det fram Att det inte finns minnesvärt till kameran som jag lånat av min moster. Lillasyster har råkat glömma att nämna det... Så vi fick ta en runda på media markt och köps ett. Men nu är vi påväg. Ellen var iallafall smart nog att ta med sig internet så poäng till henne för det! Då kan jag blogga (y) och uppdatera er om hur kul Norge är! Dock kommer jag inte kunna lägga upp bilder. Går inte från telefonen.. Men jag hoppas ni läser iallafall! Ha nu en fin morgon så ska jag ta och lägga mig och sova en stund mot vindrutan..
Annons:

Kommentarer