Arkiv

Kategorier

Blivit stenad.

Postat 2011-07-06 i utom det vanliga 0 kommentarer

Hej på er, jag sitter och bloggar från mobilen just nu. Har skolans inlogg på nåt sätt men det ligger ju en skola precis bredvid så det kanske är deras nätverk eller nåt... Hmmm...
Vi har precis käkat och jag tror jag kommer dö snart! Eller kanske inte men ah.. Ljudnivån är konstant hög och jobbig och det är ungar överallt..

Måste berätta en sak med!
Vi var ute med ungarna så att de kunde springa av sig och sånt. Och då sitter jag vid sandlådan typ på en brädgrejsak. Och det står en liten kille på kanske två år och pillar med en sten. Sen tittar jag bort lite och då sväljer han den!!! Ne det gjorde han inte, men han gjorde sig av med den.. Jag fick den i huvudet -.- och killen bara garvar och är skitstolt!? Wtf!? Så ja skällde ut honom ^^ (stolt förskolelärare sådär) maaah... ^^

Min rast är slut vid 12:20 typ.
Sen är det bara 3 timmar och 10 minuter kvar!!
Hoppas ni lever ungdomar. Hörs sen
Annons:

Kommentarer