Arkiv

Kategorier

Duktig på att städa.

Postat 2011-07-24 i allt mellan himmel och jord 4 kommentarer

Hej på er. Mitt rum ser ättre ut nu och jag är faktiskt ganska stolt över mina prestationer! Har mblerat om i garderoberna och lagt kläder jag inte använder och inte använder så ofta i lådor. Så de inte ska ta plats och sorterat allting. Det är en del kvar såklart..

Jag tog en liten paus, för det var jobbigt.. Lagade omelett till mig, pappa och lillebror och kollar en film. Sen kör jag igång igen och sen ska jag på picnik med vänner på vätterstranden! Det hinner jag nog (: Annars får jag komma lite sent.

Alla kläder ligger verkligen på golvet eller på sängen.. Ingenting i garderoberna typ.. x)

Gratis rundtur i mitt rum med (y)
Annons:

Kommentarer

 • Emma Johansson skrev

  Hejsan, jättefin blogg!
  Vore kul om du ville kika in en sväng på min blogg, kanske slänga iväg en kommentar eller nåt i den stilen ;)
  http://geminkaninmat.blogg.se/

  Följas via bloglovin? (:
 • Emma Johansson skrev

  sv: Tack så mycket, dsm! :D
  Bor du i Jönköping? Isåfall bor vi inte långt ifrån varann (:
 • mamman skrev

  Bra josipossi!
 • PAAAAAAAAAAAAAAAAAAU skrev

  VAD HETER LÅTEN?!?!?!?!1!?!!?!!?1!?!?!!!ett?!