Arkiv

Kategorier

En riktigt kylig kamera

Postat 2011-07-07 i Absolut Fails 0 kommentarer

Hej på er!
Jag sitter här med brorsan och kollar åp 8 mile, han har nämligen inte sett den ^^
Jag försöker också få min kamera att fungera.. Har det där lilla problemet "err" så jag kollade upp lite och se om det fanns NÅT jag kunde göra och nu står kameran i kylen och batteriet ligger i frysen. Ah det kan ju inte bli värre än att jag inte kan ta bilder med kameran så varför inte testa? Haha..

Professionellt Josefine.. Mycket..

Om det går igång sen så ska jag se om jag kan dra till vätterstranden en sväng och ta några bilder.
Tänkte dra med mig min stora spegel som hänger i mitt rum med. Det kan faktiskt bli riktigt coolt.. Men kameran måste ju fungera först... "/

Och imogron är det FREEEDAAAG!
Annons:

Kommentarer