Arkiv

Kategorier

heej!

Postat 2011-07-26 i allt mellan himmel och jord 1 kommentarer

Godmorgon kära vänner. Jag bloggade inte så mycket igår eftersom att jag inte hann..Det var direkt hem, och sen åka igen. Hann knappt hälsa på brorsan.
Men igår stod jag i lottkiosken. Och missade bussen hem så det blev ett himla liv om det där. Men Jackvar fin nog att skjutsa hem mig så det var ju iallafall bra det. Och nu är det så mycket som tisdag. Paulinao ch Tina åker till Emmaboda idag och jag ska till Container och hälsa på förhoppningsvis.

När jag stod i lottkiosken igår kom det förbi en göteborgare som vann hur mycket som helst. Eller 3 vinster. Men han ville bar aha en så jag och jack fick de andra två, det var en gunga (som jag fick) och en våtskrapa. Vi hängde upp den där gungan sen ^^

Annons:

Kommentarer

  • emms skrev

    sv : härligt :)
    tack så mycket :)