Arkiv

Kategorier

Män är idioter.

Postat 2011-07-09 i Absolut Fails 0 kommentarer

För er som inte vet det. Så även att man skriker, kastar sten på fönster och väntar så går det inte att få kontakt med folk som bor med öppna fönster på andra våningen. TROTS att man försöker som in i.. Och sen ignorerar de alla försök man har gjort... Nekar alltihopa och retar mig..
Jag blev utelåst och kunde inte gå tillbaka till Sippan heller för hennes port är ju låst med.. Så jag gick till Tom men han var inte hemma men hans extremt underbara föräldrar lånade mig telefonen så jag kunde ringa tll pappa. Det kom till och med fram en kille till mig när jag sto och kastade sten (han undrade antagligen vafan jag höll på med..) och lånade ut sin tele med, men pappa svarade inte då -.- så typsikt.. Men när jag ringde från Tom's så svarade han och kom ut och mötte mig sen. OCh nu sitter de och retar mig för att jag inte alls har gjort nånting utan bara tittar på. Ååååh..

Annons:

Kommentarer