Arkiv

Kategorier

Sticker iväg igen!

Postat 2011-07-26 i Fara och flyga 0 kommentarer

Hej på er, jag har inte så mycket tid men tänkte uppdatera er ändå, och för dig Sippan (var du nu än ääär...) jag ska till martinsgården nu. Till Container. Varit en konstig dag idag, har varit lite smått off (eller ganska mycket kanske) men dagen har ändå varit bra. (:

Så hoppas ni har haft en fin dag! Har massa grejer på lager jag lovar, så sluta inte läsa bloggen! För det kommer upp en massa roliga grejer sen! :D Men just nu måste jag rusa. Har inte ätit någonting idag än stulna mackor.. Det var fisk till lunch idag och ni som känner mig vet hur jag och fisk är tillsammans.. Så jag fick sno några halva mackor från mellanmålet istället (y)

Väntan på bussen idag. Så ser ni, jag lever!

Annons:

Kommentarer