Arkiv

Kategorier

Var på Liseberg!

Postat 2011-07-23 i Fara och flyga 1 kommentarer

Ber som ursäkt för att min bvlogg sakta dör men ah.. Jag saknar den inte och jag har tappat all motivation typ. Det händer lite grejer så jag har andra saker att tänka på och lägga energi på.

Men nog om det! Idag var jag på Liseberg! Åkte 4 åk. Förlåt mamma.. Men jag var så himla trött, det var enorma köer, det var regn, sol, värme och kyla. Det var också sista kvällen för alla som var på Gotia Cup. Så det var vääldigt mycket människor. Så det var inte så kul att vara där idag men ändå, det är iallafall Liseberg! Så jag hade kul! Även att det inte syntes!

Och all respekt till Norge just nu för att de är så starka. Stöd finns att hämta!

Ikväll ska jag träffa Hanna, Tommie, Matilda, hennes vän och bror min. Vi ska åka bil. Familjebil (y) Sen imorgon kanske man ska till container..?
Annons:

Kommentarer